• Alle prijzen zijn inclusief 42% korting.
  • Vóór 11.00uur `s morgens besteld meestal de volgende werkdag bezorgd
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie.
  • 26 jaar Herbalife ervaring.

Lutulistate 57 Ede;  email: simon@rightlife.nl telefoon: 06 123 04 606

Wordt Herbalife Nutrition Member

Productoverzicht

Het Herbalife Member Pack bevat alles om een member te worden. Het bevat, Herbalife® Formula 1 vanilla, een handige stevige tas, belangrijke product literatuur, het Herbalife handboek, aanvraagformulier, smartshaker en een maatlepel.

 

Belangrijke voordelen

Laat uw nieuwe Member zelf online een HMP aanschaffen en betaal geen verzendkosten op het HMP.

 

 

Wil je nog meer korting en ken je iemand die ook Herbalife wil gaan gebruiken ?

Word dan ook Herbalife member en laat hen bij jou bestellen. Jouw korting kan dan verder oplopen tot maximaal 50 % van de Herbalife adviesprijs.

Wat betekent het om Herbalife member te zijn ?

Herbalife biedt de mogelijkheid om jouw tijd en toewijding aan jouw zelfstandige onderneming te besteden wanneer je wilt. Je kunt kiezen waar en wanneer je werkt; op welke manier je wilt werken, het bedrag dat je wilt verdienen en hoeveel moeite je erin wilt steken. Dat is het voordeel van Herbalife. De keuze is aan jou. Je kunt vertrouwen hebben in Herbalife, wetende dat je de steun van een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf geniet bij elke stap. Het is eenvoudig om te beginnen en je hoeft geen enkele ervaring of opleiding te hebben.

Hoe word je Herbalife member ?

Member worden is heel simpel: Ga naar www.onlinecontract.myherbalife.com en doorloop alle stappen. Vul het volgende in:

  1. Bij Sponsor Herbalife ID-nummer: 28034717
  2. Bij naam en achternaam Sponsor: Simon Baaij
  3. Bij bent u reeds in het bezit van een Herbalife member pack: NEE

Vervolgens betaal je éénmalig € 50,00 en ontvang je een Herbalife Formule 1 shake en diverse informatie met betrekking tot het membership.

Wil je hier meer informatie over ? Neem dan contact met mij op. 06-123 04 606

 

 

De Gold Standard Garanties

 

Lage opstart kosten Er zijn geen minimum aankopen nodig en de kosten van een Herbalife Member Pack zijn laag.

Er zijn geen vereisten voor de aankoop van verkoop- en business tools of om succes te hebben met uw Herbalife onderneming. Geld-terug garantie Er is een volledige teruggave, 90 dagen geld terug garantie voor de kosten van een Herbalife Member Pack, als het Membership om welke reden dan ook wordt geannuleerd. 

Er is een 100% geld terug garantie voor alle onverkochte producten die in de 12 voorgaande maanden gekocht zijn, als het Membership om welke reden dan ook geannuleerd wordt. Up-front informatie over de zakelijke mogelijkheid We leveren duidelijke, accurate en geregelde informatie aan potentiële Members, over het potentiële inkomen. Dit is te vinden in onze Verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding.
Geschreven erkenning Een nieuwe Member dient schriftelijk te bevestigen dat hij/zij op de hoogte is van elk van deze Gold Standard Garanties voordat hun Membership aanvraag en overeenkomst wordt geaccepteerd. Sterke claim voor producten en zakelijke richtlijnen We definiëren duidelijk de voordelen van elk product en de juiste gebruiksmethode zodat het juiste product op de juiste manier wordt geconsumeerd om zo de beste resultaten te behalen.

Goedgekeurde productclaims en productinformatie kan ook worden gevonden in de Productbrochure, in het Herbalife Member Pack, andere officiële literatuur en MyHerbalife.com

We leveren een realistisch beeld van de zakelijke mogelijkheid en de moeite die ervoor nodig is om op alle niveaus te kunnen slagen.

 

Herbalife en onze Members zijn toegewijd aan de hoogste standaarden van ethisch gedrag.
Als u zich bewust wordt van niet goedgekeurde claims over de Herbalife producten of de
inkomensmogelijkheden, die niet overeenkomen met wat Herbalife beweert in haar officiële
documenten
, neem dan svp contact op met Member Services op 030-2480199

Door samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat Herbalife de Gold Standard in
klantbescherming handhaaft.

 

Nederland  | Nederlandse Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid Contact | Site Map